Godt inneklima

Hyppig støvsuging forbedrer inneklimaet

Følelsen av ​​et godt inneklima begynner og slutter med kvaliteten på ​​omgivelsesluften....
 
Inneklimaet er usynlig for øyet. Vi føler det mer enn vi ser det, og et dårligt klima kan lett gi fysisk ubehag. De mest alminnelige plagene er hodepine, tretthet og irritasjon i øyne, nese eller hals.
 
Ofte er det forbigående plager, men ikke nødvendigvis. Allergi og luftveisproblemer behøver ikke å være medfødte, de kan utvikle sig over tid som følge av vedvarende dårlig miljøpåvirkning. Og dette skjer hyppigere enn tidligere.

Selv om et dårlig inneklima sjeldent skyldes en enkelt faktor alene, er støv uten tvil en av ​​de største synderne. Følelsen av ​​et godt inneklima begynner og slutter med kvaliteten av ​​omgivelsesluften, derfor er effektiv støvsuging første skritt mot et behagelig miljø.

Neste skritt er hyppig ventilasjon, slik at gammel luft fjernes og erstattes med frisk luft. Dette klarer en Nilfisk støvsuger naturligvis ikke alene, men behovet for ventilasjon kan reduseres ved hyppig støvsuging, spesielt hvis du velger en støvsuger med HEPA filter. Når støvsugeren suger opp støvet, renser HEPA-filtret luften som blir sugd inn og forhindrer støvpartikler i å bli sendt tilbake i rommet. HEPA-filteret renser så å si luften - noe som er en god ting for alle i husstanden.
 
Nilfisk støvsuger med HEPA filter renser luften