HEPA filtre

Nilfisk HEPA filter forbedrer inneklimaet

Mange er følsomme over for støv av den ene eller andre typen, men med en Nilfisk kan alle puste fritt....
 
Vi er udsatt for luftbårne partikler overalt i våre hjem, fordi alt vi omgir oss med produserer støv: huden vår , bøker, røyk, gardiner, kjæledyr, elektriske apparater o.s.v., pluss det støvet vi drar med oss utefra. 
 
Vi har våre egne beskyttende filtre i nesen, lunger og bronkier, som forhindrer oss i å puste inn for mye støv, og vi har også vår uunnværlige støvsuger til å hjelpe oss.

Alle støvsugere avgir utblåsningsluft, som sendes gjennom et filter før det sendes tilbake i rommet som ren luft. Men filtre er ikke bare filtre, og noen partikler er så små at de går rett gjennom et mindre effektivt filter og sendes tilbake til rommet. Vi kjenner det kanskje ikke - noen mennesker er mindre følsomme enn andre, men støvet er der og det er slett ikke sundt. Når man ser på de plager det kan gi, slik som astma, allergi og bronkitt, som er økende helseproblemer, gir det god mening å velge HEPA-filtre. Nilfisk velger dem.

HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air. Det er et anerkjent filtersystem som tilbyr fem filtrerings klasser fra EPA 10 til HEPA 14. Kategori 13 og 14 er i stand til å fange opp de mikroskopiske partiklene fra tobakksrøyk og husstøvmiddavføring - som er de utløsende faktorer for støvallergi - og filtrene sender den rensede luften tilbake til rummet enda renere enn før.

HEPA effektiviteten er blitt testet for å vise, at HEPA 14 er i stand til å fange inn 99,999% av alle partikler. Kun fem partikler pr. liter luft er tilbake etter filtrering gjennom et HEPA 14. Sammenlignet med at en liter luft på Sydpolen - som anses for å være en av ​​de reneste miljøer på jorden - inneholder så mange som 10.000 partikler, har HEPA filteret absolut bestått prøven.

Nilfisk tilbyr HEPA-filtre i alle klasser - herunder HEPA 14, som er den beste filtreringen på markedet.
 


HEPA 14 - det beste filteret på markedet