Multi II

 

Nilfisk har akkurat lansert en oppgradert utgave av våt-/tørrsugere i Multi-serien. Multi II har flere smarte funksjoner, som gjør det er enkelt og effektivt rengjøre både ute og inne. Bruk den som en støvsuger nummer to, til alle de tøffe oppgavene som en tradisjonell støvsuger ikke kan klare, i og rundt huset ditt. Som f.eks. rengjøring i bilen, støvsuging av jord og vann, effektiv fjerning av støv fra slipemaskinen - eller bruk blåsefunksjonen til å blåse vekk løv fra terrassen eller for å blåse opp gummibåten eller svømmebassenget i full fart. 

 


Det finnes vel knapt et hjem som ikke har en tradisjonell støvsuger. Men bor du i et hus med terrasse og hage, er det en god grunn til å også invistere i en annen type støvsuger til de litt tøffere oppgavene - nemlig en våt-/tørrsuger som den nye Nilfisk Multi II.

Multi II finnes i forskjellige størrelser og design, og er det perfekte redskap for å håndtere de oppgavene en tradisjonell støvsuger ikke kan - f.eks hvis det er vann på gulvet, våt jord i gangen, blader og støv på terrassen, eller sagflir og spon i hobbyrommet. Multi II er også din beste venn når bilen eller båten skal klargjøres, og du må bruke f.eks slipe- eller bormaskin, og du ikke ønsker å ha støv og skitt overalt.

 
 
Det brukervennlige panelet gjør det enkelt å bruke Multi II. 
Flere av modellene kan tilby den nye innovative og unike Push to Clean funksjonen
 
Oppretthold yteevnen med den nye Push to Clean funksjonen
Som for alle Nilfiskprodukter, som er av dansk kvalitet og design, har Multi II flere smarte innebygde løsninger. Denne Multi II serien skiller seg fra de tidligere modellene ved å være utstyrt med flere smarte egenskaper. Som standart vil Multi II fortelle deg når filteret må rengjøres. På de fleste modellene er den innovative og unike Push to Clean funksjonen innebygget, noe som gjør det mulig å la maskinen rense filteret selv ved å bruke luftbølger rundt filteret. 

Når beholderen er full med skitt eller vann, er den enkel å tømme. Du bare åpner maskinen og snur beholderen opp ned. Multi II trenger ikke en tradisjonell støvsugerpose, men hvis du synes det er enklere ved tørrsuging, har du muligheten til å sette inn en fleece støvsugerpose i beholderen.
 
Ekstra tilbehør gir mange muligheter 
Multi II suger ikke bare, men blåser også. Hvis du plasserer slangen i den andre åpningen vil den automatisk blåse, og kan brukes til å blåse bort løv fra oppgjørselen, eller sand fra hellene. 
Hvis du kjøper Convenience Kit, kan du sette på dyser som gjør at Multi II kan blåse opp gummibåten, luftmadrassern og bassengent på kort tid. Det er også en adapter i dette kittet til verktøy, så du unngår bor- og slipestøv når du arbeider. I tillegg får du også med et tilbehør til bruk ved tette avløp.

Du har også mulighet til å få kjøpt et Car Kit som gjør det enkelt å rengjøre alle deler av bilen. Du får, blant flere andre ting, et smart, smalt gummimunnstykke som kommer inn i alle kriker og kroker og støvsuger vekk all skitt. med turbomunnstykket, med innebygget roterende børste, får du en grundig rengjøring av bilens tepper. 
 

 
Med det ekstra Car Kit, blir det superenkelt å rengjøre bilen, som disse mattene​
 
 
 

 

 

 

 

​​​