Patio Plus terrassevasker

Rengjøring med Patio Plus terrassevasker

 
Rengjør terrassen - raskt, effektivt og enkelt
 
 
Tradisjonell høytrykksvasking er en effektiv og miljøvennlig måte å rengjøre sleipe og glatte overflater på, men med Patio Plus terrassevasker blir rengjøringsprosessen raskere, enklere og langt mer effektiv.

 
Basert på et roterende dyse-konsept, kan Patio Plus rengjøre overflater som f.eks. tre- eller fliselagte terrasser, husmurer, treverk eller gjerder - mye raskere og enklere enn tradisjonell høytrykksvasking.

Man unngår tilbakeslag, sprut av skittent vann på murer, fliser eller på brukeren selv p.g.a. Patio Plus'ens deksel. Plasseringen av de roterende dysene inne i munnstykket er også årsaken til, at du med en Patio Plus unngår "striper" på flisene dine, men får en mer ensartet rengjøringsoverflate. Terrassevaskeren passer til Nilfisk's koblingssystemer, og kan på denne måten brukes på alle Nilfisk høytrykksvaskere.


Ved rengjøring av terrassefliser eller andre gangarealer, start med å feie vekk løv og annen løs skitt.  Vurder det samlede arealet og avgjør hvilken vei vannet skal renne for å nå nærmeste rist, sluk eller lignende. Monter Patio Plus'en på pistolgrepet og start i hjørnet lengst vekk. På den måten er du sikker på at det skitne vannet ikke renner tilbake over de nylig rengjorte overflatene. 

Hvis flisene dine er svært skitne, oppnår du best resultat ved å starte med og sette ”flisene i bløtt”. Sprut f.eks. Nilfisk Tre- og flisrens ut på flisene. Dette gjøres med en Skumprayer. Vent noen minutter innen skitten spyles av - ensymene i såpen skal ha litt tid på seg for å løse opp skitten. Skummet må likevel ikke tørke inn, så legg derfor ikke ut mer enn du rekker å rengjøre. Skumsprayer følger med som standard på de fleste Nilfisk høytrykksvaskere.

     ​