Roof Cleaner

Rengjøring av taket med Nilfisk Roof  Cleaner

 
Takrengjøring - med begge beina på bakken
 
 
Nilfisk Takvasker er en totalløsning for takrengjøring. Et høytrykksvasker tilbehør, som sammen med et spesialutviklet rengjøringsmiddel gir huseieren mulighet for å rengjøre taket – og samtidig bevare begge beina på bakken.
 
Denne gør-det-selv-løsningen er velegnet til de fleste hustak, og den helt store fordelen er at huseieren selv kan utføre arbeidet uten å behøve og leie inn en profesjonell takspesialist. Produktet er etter hva vi vet det første av sitt slag på markedet.

Ved regelmessig takrengjøring blir en fri for skitt og belegg med mose og alger på taket, slik forurensing på takbelegget påvirker bygningens udseende negativt. Med Nilfisk sin løsning løses oppgaven raskt, lett og sikkert. Passer spesielt godt til hus med en etasje.


Takvaskeren har en teleskop-stang, som kan bli helt opp til 4,2 meter. Utover dette kan den konsentrerte strålen sprute helt opp til 11 meter, og det gir en samlet rekkevidde på opp til 15 meter. På taket utlegges under lavtrykk en skummfilm, som ved hjelp av vær og vind løser opp  skitt og annet belegg, slik at taket etter kort tid fremstår pent og rent.
 
3 trinn i rengjøringen med Nilfisk Roof Cleaner 
 
  • Rekkevidde: Opp til 15 meter
  • Click&Clean-systemet gjør det raskt og enkelt å bytte mellom skumdyse og børste
  • Dysen kan justeres i forskellige vinkler på opp til 45°, på den måten kan man rekke helt inn i takets hjørner og kroker
  • Børsten, som enkelt klikkes på, gir mulighet til å få en ekstra skrubbe effekt
  • Med regulering av rengjøringsmiddeldoseringen
  • Det følger med 4 stk. slangeclips til samling av høytrykkslange og rengjøringsmiddelslange
  • Også velegnet til andre oppgaver, slik som rengjøring av campingvogn, drivhus osv.
 
  
  ​