Tilbehør

Tilbehør til ethvert behov 

Nilfisk har et stort utvalg av tilbehør til ethvert rengjøringsbehov.

Tilbehør for å holde hagen ren...
 
Hagemøbler, terrasser, altaner, brosten, sykkler og fasader kan alle med fordel bli skikkelig gjort ren en gang imellom.

 
Med det riktige tilbehøret til høytrykksvaskeren din, er det raskt og enkelt å gjøre rent med høytrykksvaskeren. Det smarte Click & Clean-systemet gjør det enkelt å tilkoble de forskjellige typene tilbehør. 
 
Se tilbehør til hagen

Tilbehør til rengjøring av bilen...
 
Hvis du holder bilen ren og fri for skitt, olje, sot og salt stiger kjøregleden, bilens levetid og ikke minst salgsverdien.
 
Med vårt brede sortiment av tilbehør for bilvask, rekker du inn i alle de hjørnene og krokene hvor vaskehallen ikke kan. Tilbehøret kan selvfølgelig også brukes til campingvogner, motorsykler, sykler, hengere og mye annet.
 
Se tilbehør til bilen 
 
Tilbehør til taket...
 
Med Takvaskeren får du en effektiv og enkel gjør-det-selv løsning til rengjøring av taket ditt.
 
Rengøringen vil etterlate taket ditt rent, pent og uten belegg som holder på fukt og gir et dårlig visuelt inntrykk. Takvaskeren kobles til høytrykkvaskeren, og det spesialutviklede rengjøringsmiddelet legges ut over taket.....deretter klarer vær og vind resten!! Gjentar du behandlingen, får du et riktig flott resultatet. 
 
Les mer om Takvaskeren
 
Tilbehør til terrassen...
 
Patio Plus terrassevaskeren er en effektiv metode for fjerning av gjennstridig skitt, alger, mose el.lign.
 
Basert på et roterende dyse-konsept, kan Patio Plus rengjøre overflater som f.eks. tre- eller flislagte terrasser, husmurer, treverk eller gjerder - mye raskere og enklere enn tradisjonell høytrykksvasking. 
 
Les mer om Patio Plus terrassevasker
​​