Nye Multi våt-/tørrsugere


03.04.2013 15:54

Nilfisk Multi 20 og Multi 30

De nye Multi våt-/tørrsugere er til rengjøringsoppgaver både innen- og utendørs. De er velegnet til hjemmet, bilen, verkstedet og for hobbyfolket, som ønsker seg en støvsuger til oppsuging av vann, løv og annen grov skitt. Dette er våt-/tørrsugere, hvor der ikke er gått på kompromis med yteevne og brukervennlighet.

Våtsugings Video 

 Multi 30

Multi serien består av flere modeller med flere forskellige egenskaber - felles for alle Multi støvsugerne er:

    Blåsefunksjon. Det er nå slutt på å bruke halve dagen på å båse opp en gummibåt - nå tar det bare ca. 20 sekunder - takket være den automatiske blåsefunksjonen.
 

 Blåse-funktions video     

 

     
 Push&Clean   Push&Clean. Det eksklusive semiautomatiske filterrensesystemet Push&Clean finnes på alle Multi støvsugerne - du behøver bare å trykke på en knapp og filteret renses på få sekunder.
     
 Quick Park   Quick Park funksjonen betyr, at du raskt og enkelt kan plassere og oppbevare forlengerrøret i en  spesialdesignet holder på støvsugeren.
     
Wet&Dry filter   

Wet & dry filter. Hvis det skulle skje at du har bruk for å suge vann opp fra kjelleren, så klarer Multi støvsugerne også detet - du kan bruke samme filter til både våt og tørr skitt.


Våtsuging - utendørs video

Våtsuging - innendørs video

   
 

T modellene er utstyrt med tilkobling for el. verktøy. Støvsugeren starter og stopper automatisk, når el-verktøyet starter og stopper.
Multi våt-/tørrsugerene fås hos de fleste av våre forhandlere. Nærmere info fås på tlf. 22 75 17 70. 

 

El-verktøy videoMulti 20 Inox      Multi 30   Multi 20