Nilfisk best i test


20.04.2016 13:38

Nilfisk E 145.3-10 høytrykksvasker er best i test.

Gjør Det Selv foretok i 7. utgave av magasinet en test av 8 forskjellige høytrykksvaskere, hvor Nilfisk E 145.3-10 tok en flott 1. plass.

Gjør Det Selv skriver om Nilfisk E 145.3-10 høytrykksvasker:

Helt suveren maskin, som er enkel å betjene
Vi kunne ikke finne noen svake punkter ved denne maskinen. Alt er i robuste materialer og oser av kvalitet. Det medfølgende utstyret har egne plasser på maskinen, så det alltid er lett tilgjengelig. Det er bra. Nilfisks høytrykksvasker løser alle oppgavene uten forbehold. Pistolgrep og lanse er gode å holde på og enkle å koble sammen. Den medfølgende terrasserenseren, Patio Plus, er meget effektiv.

All betjening er enkel og intuitiv. Maskinen er sterk, med 145 bars trykk, så vær forsiktig hvis det er sårbare, malte overflater du skal vaske. Såpebeholderen monteres på enden av lansen og gir en litt ”fremtung” balanse.

Maskinen er tung (nesten 20 kg), men det betyr også at den står klippefast under bruk, selv når du trekker i slangene. Skal maskinen løftes, er den utstyrt med gode håndtak i bunn og topp, som sørger for god vektfordeling og skåner ryggen.

Skal maskinen pakkes vekk, kan den slås sammen, så den tar liten plass. Slangeholderen er utstyrt med en smart føringsbøyle, som holder kontroll på slangen.


Les hele testen her, hvor du også kan se hvem Nilfisk E 145.3-10 vant over i testen.

Les mere om Nilfisk E 145.3-10 her.