Nilfisk One – støvsugerserien som tar hensyn til fremtidens bolig


03.09.2015 10:51

Nilfisk One er kompakt og enkel å oppbevare, uten at det har gått på kompromiss med styrke, manøvringsevne eller design.

Nilfisk One 
 

Boliger i dag blir mindre og mindre, hvilket betyr at plass til oppbevaring også blir mindre. Derfor har Nilfisk designet støvsugerserien One, som tar hensyn til utfordringer med mangel på oppbevaring. Støvsugerseriens lille størrelse samt den medfølgende stroppen til slangen gir færre oppbevaringsutfordringer.

One-støvsugerne har en helt fantastisk sugestyrke og støvoppsamlingsevne, som ellers kun oppleves ved større støvsugere, og du vil på denne måten spare tid når du bruker støvsugeren. Du kan raskt og enkelt justere sugestyrken så den passer til netopp din rengjøringsoppgave. Videre har støvsugeren innebygget spesialmunnstykker til rengjøring av forskjellige overflater, samt en støvindikator som forteller når det er på tide å skifte støvpose. Rengjøring av hjemmet ditt blir ikke enklere.

Sammenlignet med en 1550 W støvsuger, burker One (700 W) kun 50 % strømenergi men til samme yteevne. Dette gjør One til et økonomisk valg. Det finnes i alt 6 forskjellige farger å velge mellom.

Salgsargumenter:

  • Oppbevaring – Intet problem!  Rull slangen rundt støvsugeren og sett på stroppen
  • Liten og handy – stør manøvreringsevne
  • Effektiv rengjøring – toppkarakteren A på harde gulv og en flott C på gulvtepper
  • Energibesparende – får toppkarakteren A på energiforbruk

 

​ ​