TAKVASKER – nytt tilbehør spesielt til takrengjøring.


04.04.2010 00:00

Nilfisk er et varemerke eiet av Nilfisk-Advance AS – en av verdens ledende produsenter av profesjonelt rengjøringsutstyr. Den nye TAKVASKEREN til rengjøring av hustak er ment til bruk av den private forbruker og den semiprofesjonelle bruker.

Takvasker

En enkel gjør-det-selv løsning for rengjøring av taket ditt.

Nilfisk takvasker er den første gjør-det–selv løsningen noensinne som er spesielt utviklet for rengjøring av tak.

Takvaskeren brukes som et tilbehør til våre konsum- entvaskere, og har en teleskop-stang som kan bli opp til 4,2 meter. Takvaskeren har også en skumdyse med konsentrert stråle som kan sprute helt opp til 11 meters høyde, hvilket vil si at en oppnår en rekkevidde på totalt 15 meter. 
Nilfisk har også utviklet et spesielt takvasker rengjøringsmiddel som anbefales til bruk sammen med den nye takvaskeren.

Nilfisk takvasker er velegnet til de fleste hustak og fordelen med konseptet er at man får adgang til hele taket uten å behøve å klatre opp på det. 
Det er en gjør-det-selv løsning, noe som betyr at huseieren selv kan gjøre jobben uten å behøve å leie inn en profesjonell takspesialist.

Dysen har en konsentrert stråle som under lavtrykk legger ut en skumfilm på taket, som ved hjelp av vær og vind løser opp skitt og annen forurensing. Dysen kan justeres i forskjellige vinkler opp til 45 grader, på denne måten rekker en frem til alle takets hjørner og kroker.

Nilfisk takvasker er spesielt utviklet for at huseiere skal kunne rengjøre taket sitt på et lett og sikker måte. Vi mener at dette er det første produktet på markedet som er utviklet spesielt for å kunne løse denne oppgaven. Den nye takvaskeren kan også brukes til andre ting, som for eksempel rengjøring av campingvogn, drivhus og vinduer.

Det er viktig å huske at systemet består av to deler – nemlig selve takvaskeren og et spesielt takvasker rengjøringsmiddel som er spesielt utviklet og gjennomtestet spesielt for denne rengjøringsoppgaven.

 

Takvaskeren er utstyrt med Click&Clean dysekonsept, noe som gjør det raskt og enkelt å bytte fra dyse til børste hvis det er behov for ekstra skrubbeeffekt.  Børsten er utstyrt med en gumminal som er spesielt anvendelig ved vask av vinduer.

 Se takvasker video

Ytterligere informasjon om våre produkter finner du her på hjemmesiden vår sammen med Konsument katalogen for 2010.